Anneli Strömberg Jobb & Karriär AB  
Tjänster Om företaget Uppdrag och referenser Kontakt
 

Tjänster

Coaching/handledning Outplacement/omställning Karriärutveckling
 
 

Aktuellt

GDQ, grupputveckling

GDQ är ett konkret verktyg för att definiera vilka frågor ni behöver jobba med för bli effektivarera och mer produktiva, samt utvecklas vidare som grupp. GDQ genomförs vid två mötestillfällen, med en fortsatt uppföljning senare om ni vill.

Hör av dig så berättar vi mera och ordnar ett upplägg som passar er.Ring 070-329 67 00 el maila anneli@jobbkarriar.nu.

Artikel om Anneli Strömberg i Grow Magazine

Nättidningen för professionella coacher, Grow Magazine, har publicerat en intervju med Anneli Strömberg.

Läs den här >>


 
 

 

Härliga hälsodagar i Zanzibar

Ännu en härlig resa till Indien genomfördes i november 2015. Nästa resa går till Zanzibar i oktober 2016. Yoga, meditation och mindfulness kombineras med sol och bad, shopping och kultur! Vill du också hänga med? Hör gärna av dig i så fall, för antalet platser är begränsat och grupperna har snabbt blivit fulla. Maila ditt intresse eller ring så får du mera info så snart detaljerna för nästa resa är klara.


Samhällsansvar

Vi är aktivt engagerade och ger bistånd till Hungerprojektet, Business Leaders for Womens' empowerment, som verkar i 12 olika länder. Vi tycker det är viktigt att som företag medverka till ett bättre samhälle och även ge bistånd så att fler får ett bättre liv. Vi arbetar för sustainability; hållbarhet, uthållighet och bärkraft för båda företag och individ.

 
 
 
Anneli Strömberg Jobb & Karriär AB • Tel: 070-329 67 00 •