Anneli Strömberg Jobb & Karriär AB
Tjänster Om företaget Uppdrag och referenser Kontakt
 

Tjänster

Coaching/handledning Outplacement/omställning Karriärutveckling
 
 

Yoga

Vill du också börja yoga? Hör av dig så får du ett individuellt program för just dej!

Anneli är utbildad yogalärare (Yoga Alliance Cert, 200 hr). Hennes yogaklasser passar för både nybörjare och erfarna utövare. Yogan har Hatha-yoga som grund och är en ganska mjuk form av yoga, för att stretcha, töja och öka rörlighet.

Prova på Yoga:


Anmälan om du vill ha info om olika yogatillfällen:
till Anneli: anneli@jobbkarriar.nu

Välkommen du också!

 
 

Måbra-resor

Anneli ordnar med jämna mellanrum "måbra-resor" till Zanzibar och till Goa, oftast då det är som mörkast här i Sverige. Hon varit i Indien 14 gånger och 5 gånger på Zanzibar.

Resorna brukar vara på 10-14 dagar. Vi bor på hotell alldeles vid havet. Varje morgon kör vi yoga på stranden. Yoga, mindfulness och meditation varvas med utflykter, shopping, sköna hälsobehandlingar, inspiration och kunskap.

Några av resenärerna till Goa har varit med flera gånger, vilket är högsta betyg. Gruppen som åker är liten, max 12 personer. Vi brukar ha väldigt trevliga och riktigt härliga dagar tillsammans.

Nästa resa blir en yogaresa till Zanzibar, i oktober 2018! Nedan kan du se upplägget, pris mm. Antalet platser är begränsat, så vänta inte för länge om du är sugen på att hänga med.

Zanzibar


Här kan du läsa om resan till Zanzibar 2018.


Hör av dig om du är intresserad så skickar jag mera info.

 

 
 
 
Anneli Strömberg Jobb & Karriär AB • Tel: 070-329 67 00 •