Anneli Strömberg Jobb & Karriär AB  
Tjänster Om företaget Uppdrag och referenser Kontakt
 
 

Uppdrag och referenser

Uppdrag under 2019

2019 har varit ännu ett intensivt år för Jobb & Karriär AB. Vi har haft väldigt många uppdrag och fått stort förtroende från både stora och små företag/organisationer. Det är vi väldigt tacksamma för, så klart!

Anneli har coachat ett flertal chefer från offentlig verksamhet och privata bolag och stöttat och utvecklat dem i sin chefsroll. I samband med omorganisationer har Jobb & Karriär anlitats för omställningsuppdrag för både medarbetare och chefer.

Jobb & Karriär AB har fått förnyat avtal med Region Uppsala, som främsta leverantör inom karriärutveckling och omställning. Motiveringen var bästa kvalitet och metod, bästa referenser och bästa pris. Enormt roligt tycker vi!

Anneli har haft många uppdrag för Trygghetsstiftelsen och Omställningsfonden och hjälpt deras klienter att hitta nytt jobb. Hon har också coachat ett flertal personer inom statliga verksamheter och från universitet i deras karriärutveckling.

Under stor del av året var Anneli HR-kontakt för ett företag inom Life Science och hjälpte dem med rekryteringsfrågor och personalfrågor bl a.

Anneli har medverkat i rekryteringar och karriärutvecklingsinsatser genom att göra personlighetsprofiler och djupintervjuer.

Referenser

Detta är ett axplock av vad vi jobbat med. Vill du ha referenser att kontakta får du gärna höra av dig!

 
Så här tycker deltagarna:

"Anneli är oerhört positiv och trevlig med mycket god energi som smittar av sig! Tack för ditt stöd!"

"Hon har varit ett mycket bra stöd och kommit med kreativa idéer och visat på mina positiva personliga egenskaper. Jag har verkligen känt att jag har möjlighet att få ett nytt jobb! Kort sagt har hon varit mycket motiverande och ett mycket bra stöd i att bygga självförtroende!"

"Det har varit positivt att träffa Anneli. Hon har hjälpt mig i mina planer att starta eget.

"Anneli var helt underbar som rådgivare och coach. Har underlättat enormt under tiden som arbetslös. Man blir lite ensam och nere när man inte har något sysselsättning, men efter mötet med Anneli blev man mycket inspirerad och pigg."

"Med hjälp av Anneli har jag växt otroligt som person. Stort tack!"

"Anneli har gjort ett fantastiskt bra arbete med de chefer som behövt stöd och utveckling för sitt ledarskap och personlig utveckling."

Nätverk/kontakter

Anneli medverkar i ett antal nätverk och har ett brett kontaktnät.

• Certifierad coach med stort nätverk bland professionella coacher
• Samverkar och arbetar som underkonsult tillsammans med flera företag


Jobb & Karriär AB stödjer Läkare utan Gränser och ger bidrag till medicinsk forskning.

 
 
 
Anneli Strömberg Jobb & Karriär AB • Tel: 070-329 67 00 •