Anneli Strömberg Jobb & Karriär AB
Tjänster Om företaget Uppdrag och referenser Kontakt
 

Tjänster

Coaching/handledning Outplacement/omställning Karriärutveckling
 
 

Yoga

Vill du också börja yoga? Hör av dig så får du ett individuellt program för just dej!

Anneli är utbildad yogalärare (Yoga Alliance Certificate, 200 hr). Hennes yogaklasser passar för både nybörjare och erfarna utövare. Annelis yoga utgår från Hatha-yoga som är en dynamisk, mjuk form av yoga för ökad rörlighet.

Prova på Yoga:


Anmälan om du vill ha info om olika yogatillfällen:
till Anneli: anneli@jobbkarriar.nu

Välkommen du också!

 
 

Måbra-resor

Anneli ordnar med jämna mellanrum "måbra-resor" till olika länder. Resorna har bland annat gått till Zanzibar och till Goa i Indien, oftast då det är som mörkast här i Sverige. Hon varit i Indien 14 gånger och 6 gånger på Zanzibar.

Resorna brukar vara på 10-14 dagar. Vi bor på hotell alldeles vid havet. Varje morgon kör vi yoga på stranden. Yoga, mindfulness och meditation varvas med utflykter, shopping, sköna hälsobehandlingar, inspiration och kunskap.

Några av resenärerna har varit med flera gånger, vilket är högsta betyg. Gruppen som åker är liten, max 12 personer. Vi brukar ha väldigt trevliga och fantastiskt sköna dagar tillsammans.

Senaste resan gick till Zanzibar, i oktober 2018. Nedan kan du se upplägget, pris mm. Nästa resa är under planering, men blir troligen till Kambodja! Ytterligare en resa till Zanzibar kan bli aktuell under 2019. Hör gärna av dig om du är intresserad.

Zanzibar


Här kan du läsa om resan till Zanzibar 2018.


Hör av dig om du är intresserad så skickar jag mera info.

 

 
 
 
Anneli Strömberg Jobb & Karriär AB • Tel: 070-329 67 00 •